Epilaties

honingharsVoor het epileren van het gelaat en lichaam werken we steeds met de meest natuurlijke honinghars. De hars wordt op een aangename temperatuur verwarmd, op de te ontharen zone aangebracht en vervolgens met een strip verwijderd. Op deze manier worden zowel de haartjes als de haarwortel weggehaald met een zijdezachte haarloze huid als resultaat.

 

Voorbereiding

Voor het ontharen raden we aan geen bodylotion te gebruiken. Deze zorgt namelijk voor een filmlaagje op de huid dat de kleefkracht beperkt en dit belet een goed harsresultaat.

Wat we wel aanraden is de huid 1 à 2 dagen voor het ontharen te scrubben. Zo worden dode huidcellen verwijderd en kleine mogelijk ingegroeide haartjes losgemaakt.

Nabehandeling

Na het harsen brengen wij een verzorgende en kalmerende olie aan op de huid. De dag van de ontharing adviseren wij om geen zonnebank te gebruiken daar de huid toch gevoeliger is.

Rode puntjes die eventueel optreden na het ontharen, verdwijnen spontaan na enkele uren.

U kan na uw ontharing optioneel opteren voor een behandeling met een ampulle en crème die de haargroei afremmen. Producten voor thuisgebruik zijn te koop bij ons in de winkel.

Tarieven
Wenkbrauwen/bovenlip/kin €8,5
Volledig gelaat €24
Oksels €15
Bikini €15
Volledige bikini €20
Onderbenen met knie €24
Bovenbenen €24
Volledige benen €35
Voeten en tenen €10
Onderarmen €18
Armen volledig €25
Schouders €22
Borstkas €22
Buik €22
Rug €29
Ampulle + crème na ontharen (groeiremmend) €12