Lichaamsbehandelingen

Ahava is de onmiskenbare Beauty Expert inzake Dode Zee mineralen.

De Dode Zee is een natuurlijk geologisch wonder, gevormd in duizenden jaren, dat zich bevind op het laagste punt ter aarde, zo’n 410 meter onder het zeeniveau.

Het is een regio, vol mystiek en een studie in contrasten.

In tegenstelling tot wat haar naam doet vermoeden, loopt de Dode Zee over van levensverbeterende ingrediënten met bewezen herstellende eigenschappen.

Ze bezit een van de hoogste concentraties van mineralen ter wereld, beschikbaar voor huidverzorging. Het klimaat is droog en het woestijnzand die de Dode Zee omringt, is zo droog als perkament,

en toch produceert ze de grootste hoeveelheid hydraterende mineralen op aarde. Verzadigd aan gezonde zouten, zorgt het water van de Dode Zee ervoor dat baders drijven in plaats van zinken. En omdat het zich op het laagste punt ter aarde bevind, bestaat de atmosfeer van de regio uit extra lagen die werken als natuurlijke zonneschermen en een hogere concentratie van pure, onvervuilde zuurstof.

Al deze unieke factoren zorgen er samen voor dat de Dode Zee de grootste en rijkste natuurlijke spa is op aarde, met uitzonderlijke eigenschappen die zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Wat vroeger het legendarische, persoonlijke kuuroord van Cleopatra was is nu een moderne oase geworden voor mensen van over de hele wereld die haar bezoeken voor haar klinisch bewezen huidverzorgingen en therapieën.

Het meest innovatieve ingrediënt in de verzorgingsproducten van Ahava is Osmotor, een uniek geconcentreerd extract van mineralen uit het water van de Dode Zee.

De vier elementen

Dit extract heeft de kracht om het vochtgehalte van de huid op peil te houden en de huid opnieuw op te laden.

Ahava’s lichaamsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke elementen, uniek voor de Dode Zee regio.

Zeewater verrijkt met een verouderingsvertragende alg, modder, zout en planten bieden samen met het gepatenteerde Osmotor een waaier aan huidvoordelen zoals essentiële hydratatie en een kalmerende & verzachtende werking.

Deze producten zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen met zeer droge huid, eczeem en psoriasis.

 

Lichaamspeeling

met zout van de dode zee
Prijs: €45

Modderpakking

Met modder van de dode zee
Prijs: €45

Combi pakket

Zoutpeeling + modderpakking
Prijs: €80

Haptonomische lichaamsmassage

Prijs: €65

Haptonomische rugmassage

Prijs: 30€