KLEANTHOUS

KLEANTHOUS gebruikt onderzoeksresultaten uit de biologie. Daarbij is aangetoond dat zich in onze lichaamscellen bepaalde moleculen bevinden, de zogenaamde ‘cell-supporting-molecules’ (c.s.m.) Deze cell-supporting-molecules zijn de informatiedragers voor het regenererend vermogen van ons organisme.

Deze informatie is voor het handhaven van de functies van onze cellen en voor een evenwichtige groei van het organisme van uitermate groot belang.

Het principe van KLEANTHOUS berust nu op de onafgebroken voortgaande verbetering van de huidfunctie met behulp van deze cell supporting molecules (c.s.m.). Of het nu om rimpels of onvoldoende elasticiteit van de huid gaat, deze cell supporting molecules helpen langdurig en betrouwbaar de huidfuncties te herstellen en te verbeteren.

Dr. Kleanthous heeft zijn heel leven aan de wetenschap gewijd.

Zich baserend op zijn ervaringen bij de behandeling van ouderdomsziekten, ontwikkelde hij een unieke productenlijn die als het ware een verjongingskuur is voor de huid. Er worden verbluffende resultaten behaald bij een kuur van 6 behandelingen, aangevuld door verzorging thuis met speciale producten om een zeer langdurige werking te verkrijgen.

De eerste positieve effecten zijn onmiddellijk zichtbaar (zelfs na 1 behandeling!) en nemen steeds toe na verloop van tijd.

 

kleanthouskennismakingDe Kleanthous behandeling is niet alleen buitengewoon effectief maar het is ook een ontspannende en zeer aangename behandeling. Binnen een periode van 2 à 3 weken vinden 6 behandelingen plaats waarbij uw huid uitsluitend met de allerbeste en meest intensieve producten verzorgd wordt. Hier worden ongeziene resultaten mee behaald : merkelijk minder rimpels, minder vochtophoping onder de ogen, minder rode adertjes & minder elasticiteitsverlies. U betaalt voor een kennismakingsverzorging €98.

 

Producten voor thuisverzorging zijn opgedeeld in 3 verzorgingslijnen nl.:
Dr Kleanthous cellular system, Skintone & 24/7.

kleanthousskintonekleanthouscsmboostedkleanthous247
Deze producten zijn te koop in onze winkel. U betaalt voor een 24/7 behandeling €98.