MBR

MBR staat voor Medical Beauty Research. Het gaat hier om huidverzorging op de grens naar geneeskunde. MBR is het resultaat van intensief onderzoek van toonaangevende dermatologen en esthetische artsen. Het behoort tot de MBR filosofie om alleen de beste werkzame stoffen met de hoogst mogelijk concentraties bij optimale huidverdraagzaamheid, strikt volgens de nieuwe farmaceutische richtlijnen, te gebruiken .

MBR heeft zichzelf de norm opgelegd om unieke cosmetica te creëren die voldoet aan exclusieve eisen. Voor MBR heeft de betrouwbaarheid van de nagestreefde resultaten de hoogste prioriteit. Hier spelen de mate van indringen, de concentratie en de verblijfsduur van de actieve moleculen een beslissende rol.

Elk product wordt in kleine, exclusieve oplage vervaardigd en verlaat alleen het bedrijf als het voldoet aan de zeer strenge kwaliteitscriteria. MBR is het merk voor iedereen die houdt van het bijzondere en zich dit wil permitteren. Het gaat hier om een product dat wereldwijd uniek is in zijn duurzaamheid!

De producten voor thuisverzorging zijn opgedeeld in 5 verschillende verzorgingslijnen nl.: BioChange , BioChange Cytoline, Pure Perfection 100N,Continue Line med & MEN Oleosome.

mbrproducten

 

Deze producten zijn te koop in onze winkel. U betaalt voor een gelaatsbehandeling met MBR producten €130.