THALAC

De producten van THALAC zijn omstreeks 1990 “geboren” in Zuid Frankrijk, in het centrum voor thalassotherapie Thalacap. In de producten en in de behandelingen zijn cosmetische- en thalassotherapietechnieken samengevoegd.

thalacproductenIn de samenstelling van de THALAC producten worden de zinnenstrelende geuren en kleuren van de Provence gecombineerd met de geneeskrachtige en verzorgende eigenschappen van de producten uit de Middellandse zee. Hier wordt gebruik gemaakt van de overvloedig rijkdom die de zee te bieden heeft :blauwwieren, planten, algen, oesterschelpen, parelmoeren, zeezout, zee-sediment, zeewater, kaviaar, zee-elastine & collageen.

Producten en behandelingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met een team van onderzoekers, wetenschappers en professionals op het gebied van thermalisme en thalassotherapie. THALAC biedt unieke verzorgingsproducten met frisse, delicate en goed intrekkende texturen die een beschermende en herstellende werking creëren bij elk huidtype. THALAC biedt gegarandeerde resultaten vanaf de eerste behandeling.

Deze producten zijn te koop in onze winkel.