Nagelstudio

Verzorgde handen en nagels zijn een mooi visitekaartje maar jammer genoeg niet iedereen van nature uit gegeven.

Hebt u last van broze breekbare nagels, nagels die scheuren of splijten of bent u nagelbijter; dan kunnen kunstnagels voor u een oplossing zijn zodat uw nagels er toch mooi en verzorgd uitzien. Wij werken met een flexibele en niet schadelijke gel voor de nagels. U kan uw nagels laten verlengen en extra verstevigen met tips. Verder kan u kiezen voor een natuurlijke look (naturel), french of kleurgel.

FrenchFrench
Hierbij wordt de nagelplaat bewerkt met een mooie natuurlijke zachtroze of transparante vulling en voor de vrije nagelrand kan u een keuze maken uit wit, zacht wit of parelmoerkleur.
ColourColour
De kleur van uw keuze wordt aangebracht op de volledige nagelplaat zodat het lijkt alsof je nagels gelakt zijn.
NaturalNaturel
Hierbij wordt er alleen een transparante laag gel op de nagels aangebracht.

sopolishIndien u zelf lange nagels hebt, kan u ook opteren voor Sopolish. Sopolish wordt aangebracht als een nagellak maar wordt uitgehard als gel. Deze gellak blijkt 2 tot 3 weken en kan daarna terug afgehaald worden zonder schade te brengen aan de natuurlijke nagel. U kan dan kiezen om een nieuwe kleur te zetten, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat het verwijderen van zowel kunstnagels als sopolish betreft, raden wij u aan dit steeds in het salon te laten doen. Wij hebben hiervoor het nodige materiaal en de nodige producten zodat uw natuurlijke nagel niet beschadigd wordt. Wij willen ook meegeven dat u uw kunstnagels nooit mag knippen maar steeds moet vijlen. De gel of gellak geeft extra stevigheid waardoor het breekpunt van de nagel beschadigd zou kunnen worden tijdens het knippen.

Tarieven
Kunstnagels met sjabloon €65
Kunstnagels met tip €70
French op eigen nagel €47
Gel op eigen nagel €45
Sopolish €38
Bijwerking French €42
Bijwerking kleur €40
Bijwerking naturel €38
Herstel 1 nagel €3,5
Afhalen kunstnagels of Sopolish €20